Lipaway Ultralyd Fettsmelting

Markedets mest effektive ultralyd.
Fjerner fettceller på en kontrollert og sikker måte.
Umiddelbare resultater, ingen rekonvalesens.
Medisinsk godkjent .
Behandlingen kan tas enkeltvis eller som kurbehandling.

Lipaway Kavitasjon Ultralyd tilbyr markedets mest effektive måte å fjerne uønskede områder med fett uten kirurgi. Lipaway Kavitasjon Ultralyd fjerner fettceller på en kontrollert og sikker måte, og er i dag den mest effektive måten for en varig reduksjon av kroppsfett i spesifikke områder.

Hva er kavitasjon? 
Kavitasjon er et fenomen som oppstår i vevsvæsken mellom fettcellene. Kraftige lavfrekvente lydbølger skaper vakuum"bobler" som imploderer mellom fettcellene, dette skaper små sjokkbølger som ødelegger fettcellemembran. Resultatet er at fettcellene som kan vokse seg 400 ganger sin opprinnelige størrelse blir ødelagt, og resultatet er umiddelbart og synlig.

Ofte er det vanskelig å fjerne fett fra problemområder som mage, rumpe og lår bare med diett og trening. Lipaway gir deg muligheten til å velge spesifikke områder som er aktuelt for reduksjon og sammen setter vi opp et ønsket individuelt behandlingsprogram

Resultater
Etter kun en behandling er det mulig å oppnå svært gode resultater, reduksjon av midjen er vanligvis 3-5 cm. Resultatet er varig fordi fettcellene som fjernes aldri kommer tilbake, de blir tatt opp i kroppen og skilt ut. Cellulitter vil raskt bli mindre synlig og huden får et friskere utseende på grunn av økt sirkulasjon.

Hvor blir fettcellene av? 
Fettcellene inneholder næringsrik væske som fra naturens side skal virke som energireserve. Når kroppen ikke har tilstrekkelig energi vil den tære på disse reservene. Når cellene blir ødelagt lekker fettvæsken ut i vevet og forbrennes av kroppen. Vi forbrenner den energien i muskulatur, bindevev og lever.

Kombinasjonsbehandlinger 
Massasje og lymfedrenasje vil ha en helsemessig god effekt kombinert med behandlingen, fordi kroppen raskere skiller ut avfallsstoffene.

Lipaway behandling
Viktig oppfølging hjemme Det er en stor fordel å være i litt fysisk aktivitet noen dager etter behandlingen. Dette vil gjøre det lettere for kroppen å forbrenne frigjort energi. Man skal drikke vesentlig mer vann enn vanlig de påfølgende 4 dager etter behandlingen.

Sissel gikk inn 4 cm i livet etter en behandling (20 min) med Lipaway

Pris

Kr. 300 pr 10 min med Lipaway